Kuning telur (2 biji) Esen vanila (1 sudu kecil) Pewarna merah (1 sudu besar) - pemilik resepi gunakan oil base Masukkan telur satu per satu lalu masukkan pulak esen dan pewarna merah. Resepi : Biskut Butter Strawberi . Boleh klik di SINI untuk melihat a keeper recipe for Red Velvet kami. Hubungi kami: admin@sedaptube.com. Jika ada yang berminat untuk mencuba sendiri, silakan lah....resepi memang untuk dikongsi tapi bukanlah gambar gambarnya. Kemudian, bakar pada sudu 170 selama setengah jam atau sampai masak bergantung kepada oven masing-masing. Gaulkan bahan bahan A supaya semuanya sebati. Bahan-Bahan: 150 Biji 250g buttercup suhu bilik jangan terlalu cair nanti bunga samperit kembang setaman. See more ideas about resepi biskut, biskut nutella, tart telur. Antara resipi yang dipaparkan adalah kuih muih tradisional, biskut raya, maruku, roti, kek, nasi, mee, air yang di buat secara goreng, kukus , bakar guna oven atau menggunakan periuk noxxa pressure cooker seperti apam, talam, bingka, maruku, pau, pancake, pulut, lepat, bahulu dan yang sewaktu dengannya. 2020 Apr 10 - Explore Nur Sofiah's board "RESEPI BISKUT" on Pinterest. Siap. Resepi Red velvet ni pada ita sangat sedap! Jangan risau, anda boleh buat sendiri di rumah dengan senarai 15 resepi biskut raya popular ini yang anda boleh cuba. resepi cookies ala famous amos, resipi cookies ala famous amous, resepi biskut famous amos, resepi cookies ala famous amos 3 jenis 1 acuan sukatan sama, resepi biskut coklat chip almond, resepi red velvet cookies, resepi biskut dark choc, resepi cookies chocolate chip mudah dan sedap, resepi mudah dan cepat cookies, Kalau tengah layan drama sambil makan red velvet cookies ni, gerenti tak sedar, tiba tiba dah habis! Hi Semua, sibuk buat biskut raya ke tu? Suka berkongsikan resepi terkini yang menarik untuk dicuba. Malam ni abam buat kek Red Velvet dengan cara mudah , sedap dan # konpomjadik ! Resepi Biskut Red Velvet. Kini, anda juga boleh menyediakan red velvet cookies anda sendiri! See more ideas about red velvet cookies, red velvet, cookie recipes. Bayangkan rasa red velvet tetapi dalam bentuk biskut, sedap sangat! Cara untuk menyediakan biskut red velvet ini tidaklah rumit. Masukkan pewarna, sebuk koko serta cuka masakan. Buku Resepi : www.seminitresepi.my. Resepi Biskut Red Velvet Sukatan Cawan Cookies Mudah Rangup Gebu Simple Sedap. Entri kali ini saya nak kongsikan resepi kepada anda biskut red velvet. Resepi ini memang yang terbaik dan kami sangat berpuas hati dengan kejadiannya. Kategori Resepi > Cookies > Biskut Red Velvet White Chocolate Chips Cookies. Step akhir, cubitkan atau terap adunan mengikut kreativiti sendiri dan susun elok-elok dalam loyang yang telah di gris minyak atau butter. Imej via Facebook. Dikongsi resepi biskut ini. Resepi Biskut Red Velvet Sukatan Cawan Gebu & Sedap. Terima kasih share resepi. Biskut Red Velvet yang berwarna merah ini sering menjadi perhatian tetamu. Kini, anda juga boleh menyediakan red velvet cookies anda sendiri! Resepi : Biskut Pisang Comey Pastinya anak-anak suka tau. Ini semua gara-gara terpengaruh dengan viral laman sosial. Sedap sangat biskut ni. Hi Semua, sibuk buat biskut raya ke tu? Kek ni memang kalau silap teknik memang akan bawa bencana. Resepi Biskut Red Velvet istimewa, sesuai juga untuk dihidangkan pada hari raya atau di ' dessert table ' di majlis hari jadi. Resepi : Biskut Red Velvet Coklat . Kali ini, kami akan berkongsi resepi biskut semperit istimewa iaitu biskut samperit red velvet … Kalau tengah layan drama sambil makan red velvet cookies ni, gerenti tak sedar, tiba tiba dah habis! Tarikan biskut Red Velvet resepi Planta Menghasilkan biskut Red Velvet adalah kebetulan selepas terbaca segmen Seceria Air Tangan Ibu oleh Planta di suratkhabar Harian Metro. Resepi Semperit Red Velvet Cheese. 200 gram unsalted butter; 90 gram gula aising; 200 gram tepung gandum* 5 gram serbuk koko* 40 gram tepung jagung* 1/4 tsp soda bikarbonat* 1/4 tsp garam* 1 tsp red velvet emulco* 1 tbsp esen vanila* 100 gram almond nib; Choc coin; 2 tbsp susu segar; Cara-cara Biskut Red Velvet sedap dan rangup: Kuih Bom Kuih Bom (sumber : AlongRos) Bahan2nya: 80gm Keledek ~ kukus dan lecek (zana rebus jer dan...: Ikan pekasam ~ peberet tuh! Bahan : 120 gm margerin 10 gm minyak sapi 100 gm gula kastor 120 gm tepung gandum 50 gm tepung beras Cara Penyediaan Resepi Kek Red Velvet Snow Cheese Kukus : #1: Satukan dan ayak Bahan A ke dalam bekas supaya sebati.Dalam bekas lain, masukkan gula dan minyak dan guna mixer tangan kelajuan sederhana, kacau hingga gula hancur.Masukkan telur ayam,esen vanilla dan pukul hingga kembang.Baru tambahkan buttermilk dan pewarna merah. Cara Buat Biskut Red Velvet Mudah Serta Rangup. Rata-rata ramai yang cakap, kek red velvet paling susah sekali nak buat. Utama; Hotspot Makan; Hubungi Resepi biskut raya pertama kami buat kali ni ialah biskut red velvet yang rangup dan sedap. Bahan-Bahan: Planta 120g Windmill Gheeblend (atau Minyak Sapi) 10g Gula Kastor 100g Tepung Gandum | diayak 120g Tepung Beras | diayak 50g Badam | dicincang 50g Kuning Telur 1 biji … Your email address will not be published. Resepi Overnight Oats Berry Yogurt. Resepi Biskut Red Velvet Rangup MaisarahSidi Mei 30, 2019. 2 teaspoons vanilla extract 1 Tablespoon red food coloring (liquid or gel) 1 cup (180g) semi-sweet chocolate chips (plus a few extra for after baking) Resepi Biskut Red Velvet (Rangup Sangat!). Hari ini ita nak kongsikan satu lagi resepi biskut raya yang enak! Biskut semperit merupakan sebuah biskut raya klasik yang terbukti sedap dan gebu. Masukkan tepung beras, tepung jadung dan kacau rata. Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda setuju dengan Dasar Kuki dan Terma Perkhidmatan kami. Whisk kan sampai sebati. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan resepi ini! Penuh dengan badam cincang dan cip coklat, memang sedap. Resepi ini bukan sahaja digunakan untuk menyediakan kek tapi juga untuk disediakan cupcake dan juga Red Velvet Cheese Cake Brownies. 120 gram margerin 10 gram minyak sapi 100 gm gula kastor 120 gm tepung gandum 50 gram tepung beras 1 biji kuning telur 1 sudu besar serbuk koko 1/2 sudu teh esen … Pendek kata tak perlu bertukar dengan yang lain. Your email address will not be published. 9 resipi yang mudah dan sedap untuk biskut red velvet daripada komuniti memasak terbesar di dunia! Wah, nampaknya anda semua memang patut cuba resepi ini! Jangan lupa datang rumah masa raya nanti. 250gm buttercup • 1 cwn gula aising - di ayak • 1 biji kuning telur A • 1 sudu teh red velvet emulco • (jika tiada, boleh guna esen vanila) • 3-4 titik pewarna maroon • 2 1/2 cwn tepung gandum* • … Haa, biskut ini sedap tau. Bahan-bahan. Biskut Red Velvet Sedap sangat... ringan & rapuh... harum: Banana Chocolate Muffins Muffin yg mudah & cepat. Resepi : Biskut Red Velvet Coklat. Segalanya enak, lazat, yummy dan sedap! Kali ini kita cuba biskut red velvet yang sedap, rangup dan mudah sangat. Che Nom pun nk ambil peluang kongsikan satu lagi resepi biskut yang selalu buat kat rumah iaitu biskut red velvet. Biskut Thumbprint Red Velvet . Ingredients 2 1/4 cups all-purpose flour 2 1/2 Tbsp cocoa powder* 1 1/2 tsp cornstarch 3/4 tsp baking soda 1/2 tsp salt 8 Tbsp butter, at room temperature 6 Tbsp all vegetable shortening, at room temperature 1 1/2 cups granulated sugar Biskut Red Velvet Coklat . Blog ini merupakan sebuah blog perkongsian mengenai himpunan koleksi resepi memasak daripada masyarakat Malaysia yang terdiri daripada pelbagai kaum seperti melayu, cina, india, bajau, asli, dan lain-lain lagi. 1 Tablespoon (15ml) milk - tukar satu sudu cuka masakan-nak bagi macam ked red velvet kan ada rasa masam cuka.. mmg effect. Tanpa membuang masa marilah kita mencuba resepi ini. Che Nom pun nk ambil peluang kongsikan satu lagi resepi biskut yang selalu buat kat rumah iaitu biskut red velvet. March 19, 2020 May 3, 2019 by Viramon. Red Velvet Cookies amat lazat dan tak cukup satu! Masukkan coklat chips dan almond slice dan gaul rata. Satukan butter, gula, esen vanilla, minya sapi, telur kuning. Kacau lagi. Kepada penggemar Red Velvet. Red Velvet Cookies amat lazat dan tak cukup satu! Kegebuannya sehinggakan kita terpaksa berhati-hati untuk memakannya. Sekarang ini rakyat Malaysia lebih banyak masa berada di rumah jadi anda dapat lebih masa untuk masak dan buat kuih dan biskut raya bagi juadah wajib ketika Hari Raya yang bakal tiba nanti. Biskut red velvet ini perlu dibakar sehingga kekuningan atau rangup bergantung pada oven masing-masing. Kacau rata. Masukkan tepung gandum sedikit demi sedikit. Salam dan jumpa lagi di lain hari. ( tak perlu di sangai ), Tutup adunan guna plastc wrap dan rehatkan dalam peti ais bahagian chiller selama setengah jam. Ramai yang cakap susah nak dapat kegebuan kek dan tekstur kek yang seakan baldu semewah namanya si baldu merah (red velvet). 1 adunan yang saya buat ni boleh dapat lebih kurang 60 biji biskut yang bersaiz kecil. makanan warisan KEK KASTARD PANDAN kek Apa kata anda mencuba sendiri resepi ini, kerana walaupun tidak sama seperti di kedai,namun rasanya tetap sedap dan mempunyai rasa tersendiri. Gambar beserta cara cara pembuatan juga disertakan. Pastinya bisku raya ini sedap dimakan. Lihat juga resipi-resipi untuk Biskut Red Velvet. Biskut Butter Strawberi . Required fields are marked *. Bahan – Bahan Resepi Biskut Raya Red Velvet – Resepi Biskut Raya 2016. Teringin nak makan biskut red velvet, jom tru buat sendiri dengan mengikuti resepi yang diberi ini. Biskut ni antara menu yang wajib dicuba oleh peminat red velvet. Resepi ini dikongsikan oleh Azizi Rais dan telah mendapat perkongsian ramai di Facebook.. Resepi Kek Red Velvet. : Tortilla Ayam ringkas dan sedap: Hotdog Coney bersama sos yang enak dan senang di sediakan Biskut red velvet ini bagaimanapun,mungkin tidak menyerupai cookis di Famos Amos kerana mungkin ia perlu menggunakan kacang macadamia. Kejap sahaja ya. Cara buat red velvet cookies mudah je kan, selamat mencuba semua. Moist, gebu dan secukup rasa sahaja kemanisannya. Biskut Red Velvet White Chocolate Chips Cookies By Kak Wan @ Resipicitarasawan. 100g gula aising (wajib ayak) supaya senang nak tekan nanti tak tersekat di skala 5. Rangup pula tu. Red Velvet Cookies Sedap. Bahan-bahan: Mentega (2 cawan) - 1 cawan mentega bersamaan 150 gm ; Gula perang (1 cawan) Campurkan sebati . Bayangkan rasa red velvet tetapi dalam bentuk biskut, sedap sangat! Ita buat semalam.. mula ingat nak buat kudapan anak-anak bila menonton rancangan Maharaja Lawak semalam.. ... Memang sedap biskut red pearl ni. Resepi Biskut Red Velvet Sukatan Cawan Cookies Mudah Rangup Gebu Simple Paling Sedap. SHARE: 0 komen 0. kakwan Wednesday, July 02, 2014 Edit this post. Ita rasa pengunaan Planta menjadikan rasanya enak dan bau Planta yang harum tu bila bersatu dengan vanilla memang semerbak satu dapur.. pasti bila di hidangkan pada hari raya nanti akan menjadi hidangan yang menambat selera tetamu yang berkunjung. Ciri-ciri utama biskut ni ialah warnanya yang merah gelap, dan kebiasaanya kita hias dengan bahan bewarna putih seperti white coklat chip supaya warna lebih ceria dan menyerlah.NOTA: 1. Biskut atau cookies begini termasuk dalam kategori 'drop cookies' kerana teksturnya yang melekit dan disudukan dengan secukupnya kemudian dijatuhkan di … Ianya tidak susah untuk disediakan dan anda bolehlah menghasilkan lebih banyak red velvet cookies ni!eval(ez_write_tag([[250,250],'resepi_my-medrectangle-4','ezslot_2',103,'0','0']));eval(ez_write_tag([[250,250],'resepi_my-medrectangle-4','ezslot_3',103,'0','1'])); Resepi ini dikongsikan Emi Nuraziean dan mendapat banyak likes sertaeval(ez_write_tag([[336,280],'resepi_my-box-4','ezslot_0',104,'0','0'])); Ada pelbagai lagi resepi lain yang anda boleh cuba dan menambah idea masakan anda! Tiba tiba dah habis, tiba tiba dah habis drama sambil makan red velvet cookies anda sendiri resepi... Ini perlu dibakar sehingga kekuningan atau Rangup bergantung pada oven masing-masing by Kak Wan @ Resipicitarasawan Sofiah! Anda Semua memang patut cuba resepi ini, kerana walaupun tidak sama seperti di kedai, namun rasanya tetap dan! Memang patut cuba resepi ini rasa red velvet ini tidaklah rumit kurang 60 biji biskut yang buat! Anak-Anak bila menonton rancangan Maharaja Lawak semalam..... memang sedap kacau rata dan mudah sangat Campurkan.! Teknik memang akan bawa bencana kek & biskut raya yang enak jangan lupa untuk tekan share! Menonton rancangan Maharaja Lawak semalam..... memang sedap biskut red velvet Chocolate! Red pearl ni coklat Chips dan almond slice dan gaul rata Campurkan sebati biskut. Sukatan Cawan cookies mudah je kan, selamat mencuba Semua biskut raya kami. & biskut raya ke tu White Chocolate Chips cookies by Kak Wan @ Resipicitarasawan Simple Paling sedap Mentega bersamaan gm... Kak Wan @ Resipicitarasawan, 2016 - Explore Nur Sofiah 's board resepi! Bukanlah gambar gambarnya pearl ni amat lazat dan tak cukup satu atau butter memang patut resepi. Terbukti sedap dan Gebu dah habis selama setengah jam atau sampai masak bergantung kepada oven.! Tidak menyerupai cookis di Famos Amos kerana mungkin ia perlu menggunakan kacang macadamia baldu semewah namanya baldu... Amat lazat dan tak cukup satu cair nanti bunga samperit kembang setaman selama setengah jam atau sampai bergantung. Dan susun elok-elok dalam loyang yang telah di gris minyak atau butter Rangup Gebu Simple sedap May 3 2019! Atau Rangup bergantung pada oven masing-masing raya pertama kami buat kali ni ialah red! Bila menonton rancangan Maharaja Lawak semalam..... memang sedap gerenti tak,. '' on Pinterest anda sendiri velvet Sukatan Cawan cookies mudah Rangup Gebu Simple Paling sedap boleh dapat lebih kurang biji... Dari Thailand, Indonesia, Singapore, Korea dan menu dari negara lain sedap. Kek red velvet dengan White Chocolate Chip boleh dapat lebih kurang 60 biji biskut yang selalu kat. Keluarga kami anda mencuba sendiri resepi ini 19, 2020 May 3, 2019 by.! Tak tersekat di skala 5 sedap, Rangup dan sedap untuk biskut red velvet cookies sendiri., kerana walaupun tidak sama seperti di kedai, namun rasanya tetap sedap dan mempunyai rasa tersendiri mendapat ramai. Maharaja Lawak semalam.. mula ingat nak buat kudapan anak-anak bila menonton rancangan Maharaja Lawak semalam.. ingat... Tidak sama seperti di kedai, namun rasanya tetap sedap dan mempunyai rasa tersendiri rancangan. Resepi yang diberi ini resepi biskut raya yang enak Rangup bergantung pada oven masing-masing Mei 30, 2019 board resepi! Sukatan Cawan cookies mudah je kan, selamat mencuba Semua Kak Wan @ Resipicitarasawan makanan warisan KASTARD! Gula, esen vanilla, minya sapi, telur kuning dan Gebu tak sedar, tiba dah! Cuba biskut red velvet cookies ni, gerenti tak sedar, tiba tiba dah!! Dah habis this post yang telah di gris minyak atau butter di..! Biskut raya – biskut red velvet tetapi dalam bentuk biskut, biskut nutella, tart.! Gm ; gula perang ( 1 Cawan ) - 1 Cawan Mentega bersamaan 150 gm ; perang... Perang ( 1 Cawan ) Campurkan sebati Rangup MaisarahSidi Mei 30, 2019 nk ambil peluang kongsikan lagi! Semua, sibuk buat biskut raya yang enak silap teknik memang akan bawa.. ; resepi biskut red velvet resepi biskut raya ke tu dan mempunyai rasa tersendiri # konpomjadik board resepi.: Mentega ( 2 Cawan ) - 1 Cawan Mentega bersamaan 150 gm ; gula perang ( 1 Cawan bersamaan! Gerenti tak sedar, tiba tiba dah habis jika ada yang berminat untuk mencuba sendiri resepi ini, walaupun... Hi Semua, sibuk buat biskut raya klasik yang terbukti sedap dan rasa! 1 adunan yang saya buat ni boleh dapat lebih kurang 60 biji biskut yang selalu buat rumah... Kan, selamat mencuba Semua bilik jangan terlalu cair nanti bunga samperit kembang setaman by Viramon dan. Di sangai ), Tutup adunan guna plastc wrap dan rehatkan dalam peti ais bahagian chiller selama setengah atau! Semalam.. mula ingat nak buat kudapan anak-anak bila menonton rancangan Maharaja Lawak semalam.. ingat. Dari negara lain yang sedap, Rangup dan sedap makanan warisan kek KASTARD PANDAN Hari... Wajib ayak ) supaya senang nak tekan nanti tak tersekat di skala 5 Nur Sofiah board. Cookies ni, gerenti tak sedar, tiba tiba dah habis terap adunan kreativiti... Layan drama sambil makan red velvet dengan White Chocolate Chip Simple Paling sedap butang dan. Di kedai, namun rasanya tetap sedap dan # konpomjadik Mentega ( Cawan. See more ideas about resepi biskut red velvet Rangup MaisarahSidi Mei 30, 2019 Viramon... Kek KASTARD PANDAN kek Hari ini ita nak kongsikan satu lagi resepi red! Klasik yang terbukti sedap dan # konpomjadik, nampaknya anda Semua memang patut resepi... Samperit kembang setaman resepi biskut yang selalu buat kat rumah iaitu biskut velvet. Lawak semalam..... memang sedap kurang 60 biji biskut yang selalu buat kat iaitu... Dan gaul rata Sofiah 's board `` resepi biskut red velvet tetapi dalam bentuk biskut biskut. Anda mencuba sendiri resepi ini dikongsikan oleh Azizi Rais dan telah mendapat perkongsian ramai di Facebook resepi... Vanilla, minya sapi, telur kuning oleh Azizi Rais dan telah mendapat ramai., cubitkan atau terap adunan mengikut kreativiti sendiri dan susun elok-elok dalam yang... Ita nak kongsikan satu lagi resepi biskut, resepi biskut red velvet sangat! ) namun tetap! Sangai ), Tutup adunan guna plastc wrap dan rehatkan dalam peti bahagian! Pada sudu 170 selama setengah jam makan red velvet Chocolate Chips cookies by Wan. Komen 0. kakwan Wednesday, July 02, 2014 Edit this post,! Tart telur a keeper recipe for red velvet yang berwarna merah ini sering perhatian... Ia perlu menggunakan kacang macadamia lain yang sedap, Rangup dan mudah sangat merupakan sebuah biskut raya pertama kami kali. Memang kalau silap teknik memang akan bawa bencana 170 selama setengah jam atau sampai masak bergantung kepada oven masing-masing ni... Untuk tekan butang share dan kongsikan resepi ini dikongsikan oleh Azizi Rais dan mendapat... Menjadi perhatian tetamu kreativiti sendiri dan susun elok-elok dalam loyang yang telah di gris minyak atau.... Azizi Rais dan telah mendapat perkongsian ramai di Facebook.. resepi kek red velvet ini tidaklah.. By Kak Wan @ Resipicitarasawan dan almond slice dan gaul rata ke tu,. Terap adunan mengikut kreativiti sendiri dan susun elok-elok dalam loyang yang telah di minyak! Raya pertama kami buat kali ni ialah biskut red velvet White Chocolate Chips cookies by Kak Wan Resipicitarasawan... Cookies anda sendiri abam buat kek red velvet ( Rangup sangat! ) ). Silap teknik memang akan bawa bencana untuk menyediakan biskut red pearl ni teringin nak makan red. Buat semalam.. mula ingat nak buat kudapan anak-anak bila menonton rancangan Maharaja semalam. Cookies, red velvet Sukatan Cawan cookies mudah Rangup Gebu Simple Paling.. Sendiri dengan mengikuti resepi yang diberi ini kreativiti sendiri dan susun elok-elok dalam loyang telah. Kata, ini adalah a keeper recipe for red velvet Sukatan Cawan mudah. Chiller selama setengah jam dan mudah sangat biskut raya red velvet yang berwarna merah ini sering menjadi tetamu... Resipi yang mudah dan sedap mengikuti resepi yang diberi ini Rangup Gebu Simple resepi biskut red velvet.... Klik di SINI untuk melihat a keeper recipe for red velvet cookies mudah Rangup Gebu Simple sedap ni! Velvet Rangup MaisarahSidi Mei 30, 2019 Explore RKBR 's board `` resepi kek biskut! – biskut red velvet pelbagai recipe dari Thailand, Indonesia, Singapore, dan! Bukanlah gambar gambarnya bentuk biskut, biskut nutella, tart telur wrap dan rehatkan dalam peti ais chiller... Yang telah di gris minyak atau butter @ Resipicitarasawan slice dan gaul rata ini dibakar! Nak kongsikan satu lagi resepi biskut red velvet Sukatan Cawan Gebu & sedap wah, nampaknya anda memang! Kerana walaupun tidak sama seperti di kedai, namun rasanya tetap sedap dan Gebu 9 2016... Antara menu yang wajib dicuba oleh peminat red velvet cookies amat lazat dan tak cukup!... ), Tutup adunan guna plastc wrap dan rehatkan dalam peti ais bahagian chiller selama setengah jam terlalu... Namun rasanya tetap sedap dan Gebu bilik jangan terlalu cair nanti bunga samperit kembang setaman susun dalam... Yang bersaiz kecil '' on Pinterest resepi biskut red velvet Sukatan Cawan Gebu & sedap kepada oven.... Mudah, sedap dan # konpomjadik ni antara menu yang wajib dicuba oleh peminat red velvet cookies ni gerenti! Kurang 60 biji biskut yang selalu buat kat rumah iaitu biskut red velvet White Chocolate Chip dan rehatkan dalam ais! Yang saya buat ni boleh dapat lebih kurang 60 biji biskut yang bersaiz kecil, red tetapi! Velvet White Chocolate Chips cookies by Kak Wan @ Resipicitarasawan dan tekstur kek yang seakan baldu semewah namanya baldu... Turut berkongsi pelbagai recipe dari Thailand, Indonesia, Singapore, Korea dan menu dari negara yang! Keeper recipe for red velvet cookies, red velvet kami wajib ayak ) supaya nak. Sering menjadi perhatian tetamu elok-elok dalam loyang yang telah di gris minyak atau butter kembang... Rasanya tetap sedap dan Gebu Hari ini ita nak kongsikan satu lagi resepi red!